dilluns, 8 d’octubre de 2012

Creately, una nova eina.
Tal i com hem vist a l'aula el creately és una eina que permet fer mapes conceptuals, esquemes... es pot utilitzar en grup, en xarxa i a més és gratuït.

Com en altres ocasions per poder-lo utilitzar cal registrar-se. Us recomano que utilitzeu el mateix usuari i la mateixa contrasenya que en altres ocasions.

Creat l'usuari, cal seleccionar la opció gratuïta, després clicar "new project", "new document" i compartir-lo "share" amb els companys de grup.

Tutorial de creately!!!

Suposo que tots teniu compte i teniu unes mínimes nocions d'aquesta eina -sinó podeu consultar el tutorial-. Feu una entrada al vostre bloc amb un diagrama sobre les causes de la revolució Americana, intenteu que sigui atractiva visualment i que s'entengui.

Com pujar al bloc el vostre mapa conceptual?
Ens situarem a la pantalla on hi ha el nostre mapa; tenim dues barres d'eines, una superior horitzontal i una altre de lateral dret i horitzontal, d'aquesta segona escollirem publicar. Un cop hem clicat escollirem "insertar en página web", seleccionem el text i cliquem copiar -marcarem "quitar la marca de aguar"-. Un cop copiat anirem al bloc, crearem una nova entrada amb el títol corresponent i si us hi fixeu just a sota del títol hi ha dues pestanyes que posen "redacta i html", seleccionem aquesta útltima i enganxem el que hem copiat. Ara ja hem pujat el nostre mapa conceptual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada