dimecres, 10 d’octubre de 2012

Mapa conceptual de tota la revolució-independència dels USA.

En l'anterior entrada del vostre bloc vau fer un mapa conceptual usant el creately de les causes que van portar als colons nord-americans a fer una revolució liberal per independitzar-se de la Gran Bretanya. Ara haureu de fer un mapa conceptual de tota la revolució. Aquest mapa conceptual es farà a partir d'un treball individual, el comentari dels mapes dels companys i l'elaboració d'un mapa definitiu partint de les opinions de tots.

Per fer-ho partirem dels textos del vostre llibre digital al qual teniu accés tots -ho hem comprovat amb l'Helga- i seguireu estrictament les següents indicacions:

Treball individual en el qual tothom haurà de fer el seu mapa conceptual i l'explicació detallada del mateix, després crearà una nova entrada amb aquestes dues parts. Per tant al bloc hi hauran d'aparèixer 4 o 5 entrades depenent dels membres del grup.

Quan tothom hagi penjat el seu mapa, tothom intentarà explicar-criticar el mapa del company fent un comentari a l'entrada. Per tant cada nova entrada tindrà 3 o 4 comentaris depenent dels membres del grup.

La última part serà la creació d'una última entrada que portarà com a títol "LA GUERRA D'INDEPENDÈNCIA I EL NAIXEMENT D'UNA NACIÓ" on hi haurà el mapa conceptual definitiu i el comentari exhaustiu del mateix.

Si teniu algun dubte demaneu-lo!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada